Please update your version of the free Flash Player by downloading here

Vopsele auto DUPONT®CROMAX™

Sa nu uitam ca daca o reparatie de vopsitorie este efecuata corespunzator , acest lucru este realizat numai daca nuanta (alternativa de culoare) este foarte buna si diferenta intre zona reparata si cea veche este invizibila. Am vazut cu totii, in trafic sau in parcare autoturisme ale caror elemente de caroserie nu erau vopsite uniform. Adica, spre exemplu, o usa era diferita ca si culoare de restul masinii. Foarte neplacut! Niciun proprietar nu doreste asa ceva!

Fabricata de gigantul industrial DUPONT®, linia de vopsele pe baza de apa CROMAX™ este considerata de catre specialisti ca fiind cea mai performanta din domeniu. Este linia cunoscuta, recunoscuta si invidiata pentru cea mai buna colorimetrie dintre toate marcile de vopsele auto de retus. Beneficiaza in acest sens, de recunoasterea internationala si aprobarile de utilizare din partea celor mai mari si importanti producatori de vehicule din lume.

Linia de vopsele DUPONT® - CROMAX™ este un produs ecologic, cu un VOC (compus organic volatil) situat SUB limita inferioara impusa de DIRECTIVA 42 a UE, referitoare la reducerea compusului organic volatil.

Lacurile care insotesc aceasta gama de vopsele, sunt produse de o calitate exceptionala, cu un luciu deosebit de puternic, asigurand pe langa o imagine de inalta definitie si protectia indelungata a caroseriei fata de actiunile nocive ale factorilor de mediu, rezistand foarte bine atat la zgarieturi si la poluare, dar si la conditiile specifice de temperatura inregistrate vara si iarna.

DUPONT® - CROMAX™ este marca lider in domeniu
Utilizand gama de vopsele DUPONT® - CROMAX™ lucrarile de vopsitorie executate de specialistii firmei noastre vor oferi garantia si calitatea prin care pot satisface cei mai exigenti proprietari.